16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έχουμε τρομερή χημεία με τον κόσμο, έπαιζα κι άλλο αν έπρεπε

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR φτιαγμένος για Final Four κρίνοντας από την εικόνα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Τι και αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 16 πόντους, οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν μία ιστορική ανατροπή επί των Καταλανών και φτάσανε στη νίκη με 89-81 για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

O στόχος της τετράδας είναι κοντά στο να εκπληρωθεί για την ελληνική ομάδα, που θέλει να μπει στα play off της διοργάνωσης. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, οι Σλούκας, Ναν και Μήτογλου ήταν εντυπωσιακή, με τον διεθνή φόργουορντ να μην περνάει εκτός παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντίνος Μήτογλου που… δεν καταλαβαίνει από κούραση, μίλησε στο flash.gr μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR. Αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας, χάρηκε για την ηγετική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε αν χρειαστεί να αγωνιστεί κι άλλο.

flash.gr

Διαβάστε όσα είπε:

«Σίγουρα το καλύτερό μας δεύτερο ημίχρονο. Ας πω στα top 3 βασικά. Ήταν “ηλεκτρική” η ατμόσφαιρα, δεν έχω λόγια, με εκπληκτικό τον κόσμο μας. Μειώσαμε τα λάθη μας και κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Αυτό θεωρώ ότι ήταν και το “κλειδί” για τη νίκη».

Για τον κόσμο που στήριζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό: 

«Θεωρώ ότι αυτή είναι η διαφορά μας. Η χημεία που έχουν παίκτες, ομάδα και φίλαθλοι. Ξέρουν πιστεύω ότι δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ, όπως και εμείς τους αγαπάμε, έτσι και εμείς τους αγαπάμε. Δεν έχω κάτι να πω για αυτό, είναι αμοιβαία τα συναισθήματα και εύχομαι να συνεχίσουν τα SOLD OUT».

Eurokinissi

Τι βοήθησε πιο πολύ τον Παναθηναϊκό AKTOR να φτάσει στην ανατροπή:

«Όπως είπα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα πάρα πολύ, ελαττώσαμε τα λάθη μας και χτυπήσαμε στις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα. Παίζανε αλλαγές, κάποιες φορές παίζανε heads out. Προφανώς μετράει και η άμυνα, μιας και δεν βάλανε μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και παίξαμε εκπληκτική άμυνα πάνω τους και τους διαβάσαμε εξαιρετικά».

Για το πόσο ακούραστος είναι ο Ντίνος Μήτογλου:

«Παίζω κι άλλο ματς τώρα αν θέλεις (γέλια). Δεν έχω θέμα. Σίγουρα υπάρχει μία κούραση, αλλά είμαι επαγγελματίας. Ξέρω πότε να ξεκουραστώ, να ξεκουράσω το κορμί μου και να κάνω την αποκατάστασή μου. Έχω πάντα πρόγραμμα για τον εαυτό μου και για αυτό φροντίζω να βγάζω την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Προσέχω πάρα πολύ».

Eurokinissi

Για την εμφάνιση του Σλούκα: 

«Κοίταξε χάρηκα πάρα πολύ, μην αδικούμαστε. Ο Κώστας μας βοηθάει πάρα πολύ στο παιχνίδι. Είναι αυτός που είναι για εμάς. Όταν είναι καλά αυτός είναι καλά και η ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που έπαιξε έτσι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός και ο Κέντρικ (Ναν) έβαλε καλάθια πολλά, ο Ματίας (Λεσόρ) το ίδιο, αλλά και ο Γκρίγκο (Γκριγκόνις). Χαίρομαι γιατί είμαστε καλά παιδιά, καλοί παίκτες και το αξίζουμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που κάναμε την ανατροπή το χάρηκα κι όλας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό