21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Έχουμε πολλούς gay στη Βουλή και άντρες και γυναίκες»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η Ηλιάνα είναι ένα πιόνι στο σκάκι. Η Βίκυ Καγιά έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα»

Καυστικός, όπως πάντα, ήταν ο Λάκης Γαβαλάς στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη συμμετοχή του στα Σύρματα της ΕΡΤ1, το Shopping Star, αλλά και τους ομοφυλόφιλους με αφορμή τη δημοσιότητα που έχει η υποψηφιότητα του Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στα Σύρματα κάνω έναν φυλακισμένο. Είπα το ναι γιατί μου άρεσε πολύ το σενάριο. Στη Μύκονο γνώρισα πολλούς σκηνοθέτες και μπορεί να παίξω στο Emily in Paris. Το Shopping Star δεν θα έφερνε πρόοδο στη ζωή μου. Από τη δική μου πλευρά δεν προχώρησε. Η Ηλιάνα είναι ένα πιόνι στο σκάκι. Η Βίκυ Καγιά έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για την σεξουαλική ταυτότητα του Στέφανου Κασσελάκη και το γεγονός ότι έχει μιλήσει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία του και τον ντόρο που έχει γίνει με την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα σήμερα. Έχουμε πολλούς gay στη Βουλή, και άντρες και γυναίκες. Το σώμα μου είναι ένα τεθωρακισμένο στον πόλεμο της καθημερινότητας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό