18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έχουμε μία σταθερότητα στην απόδοσή μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦΗ με 1-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην «OPAP Arena». Ο Άκης Μάντζιος, μίλησε για το ματς της ομάδας του με τη Λαμία, αλλά και το γεγονός ότι βλέπει μία ανοδική πορεία στην απόδοση του συνόλου του.

Διαβάστε όσα είπε:

«Σίγουρα ήταν σημαντική η νίκη με τον ΟΦΗ, γιατί καταφέραμε και πήραμε τρεις βαθμούς, με τους οποίους εδραιωθήκαμε καλύτερα στην πέμπτη θέση. Ολα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Με όλους τους αντιπάλους θέλουμε νίκες και να παίρνουμε βαθμούς. Και η εμφάνισή μας, όμως, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν πολύ καλή. Με αυτήν δείχνουμε ότι έχουμε μια καλή συνέχεια στα τελευταία παιχνίδια μας, μια καλύτερη εικόνα και μια σταθερότητα στην απόδοσή μας, αλλά και μια ισορροπία στο παιχνίδι μας».

Για τη δημιουργία που είχε ο Αρης αλλά την αναποτελεσματικότητα στο να τελειώσει τις φάσεις και τι συζήτησε με τους παίκτες του για αυτά τα δύο στοιχεία:

«Το συζητήσαμε. Το είδαμε και στην ανάλυση που κάναμε στο βίντεο. Το γκολ δεν είναι εύκολη υπόθεση και έχει να κάνει και με την ψυχολογική διάθεση του ποδοσφαιριστή. Εχει να κάνει με τη σωστή απόφαση, που πρέπει να πάρει. Το σημαντικό, όμως, είναι να δημιουργείς. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δημιουργήσαμε αρκετά. Ευελπιστούμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο και να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις καταστάσεις. Ειδικά με το ξεκίνημα του νέου έτους, που έχουμε αγώνες συνέχεια!».

Για το ποια θα είναι η προσέγγιση στον αγώνα με τη Λαμία:

«Η Λαμία πρώτα από όλα είναι μια καλή ομάδα! Αυτή τη σεζόν έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα κι έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της, γιατί ξέρει να αμύνεται καλά και να παίζει στην κόντρα επίθεση. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς πρέπει να κινηθούμε μέσα στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι η Λαμία έχει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, αν αυτό δηλαδή ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας για τον Αρη, καθώς οι αντίπαλοί του θα ψάξουν επιτακτικά για βαθμό ή βαθμούς:

«Αυτά τα βλέπει η κάθε ομάδα. Ούτε με τον ΟΦΗ σκεφτόμασταν ότι είχε έξι αγώνες χωρίς νίκη, ούτε με τη Λαμία σκεφτόμαστε ότι έχει πέντε αγωνιστικές να νικήσει. Εμείς σκεφτόμαστε την ομάδα μας και πώς μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο ματς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό