17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον

Ειδήσεις Ελλάδα

Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

«Έχουμε κάθε λόγο οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η χώρα μας έχει ξεπεράσει πια την δεκαετή κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία, λέξεις που είναι ταυτισμένες με την μεγάλη σημερινή εορτή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης από την Τήνο, όπου παρίσταται στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού τού καταδρομικού «Έλλη».

Παράλληλα, στη δήλωσή του τόνισε ότι η σκέψη όλων των Ελλήνων κατευθύνεται στις ένοπλες δυνάμεις, «σε αυτές και αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς και σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους στην άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Να γνωρίζουν πάντα ότι η πολιτεία θα βρίσκεται κοντά τους και θα τους στηρίζει».

Στην Τήνο, ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε την λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας μαζί με τους μητροπολίτες Σύρου – Τήνου Δορώθεο, Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο, Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο.

Στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρίστανται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταντίνο Φλώρο ενώ μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκεται και η κόρη του Δάφνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό