16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έφυγε» το δίχρονο αγοράκι που νοσηλευόταν εδώ και μέρες από τροχαίο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το δύο ετών αγοράκι, που νοσηλευόταν από τις 28 Ιανουαρίου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις στροφές της Λυγαριάς Ηρακλείου.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε το ο μικρός Νικόλας, με τη μητέρα και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε με βαν που οδηγούσε 38χρονος άνδρας, το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ΙΧ.

Από τη σύγκρουση σοβαρά είχε τραυματιστεί το δίχρονο παιδί και η 59χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν και η οδηγός του οχήματος, που επίσης εξέπνευσε πριν από λίγες ημέρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Ελαφρύτερα είχε τραυματιστεί η μητέρα του αγοριού.

Όπως δήλωσε την Πέμπτη 8/2 στο Action 24, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, από τα εγκεφαλικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε το αγοράκι, δεν υπήρχε καμία θετική ένδειξη και οι ελπίδες των γιατρών είχαν «σβήσει».

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει τον μικρό Νικόλα, ανέλαβε το δύσκολο έργο να ενημερώσει του γονείς για την τραγική εξέλιξη και λίγες ώρες αργότερα το παιδί έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα το αγοράκι πήρε το όνομα, Νικόλαος, πριν λίγες μέρες, με αεροβάπτισμα στην εκκλησία της κλινικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό