23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Έφερε» το καλοκαίρι με το κόκκινο μπικίνι της

Ειδήσεις Ελλάδα

Άκρως «καλοκαιρινή» διάθεση φαίνεται πως είχε η Δούκισσα Νομικού, παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του Γενάρη και  η θερμοκρασία ειδικά αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα χαμηλή. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται με κόκκινο, σέξι μπικίνι σε μια υπέροχη παραλία! 

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία της εκτός από θαυμασμό για το ομολογουμένως ιδιαίτερα καλλίγραμμο κορμί της, προκάλεσε και πολλά σχόλια αφού πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι θα ήθελαν να βρίσκονται σε ένα τόσο εξωτικό μέρος. 

Ωστόσο, η ίδια η Δούκισσα Νομικού έσπευσε να ξεκαθαρίσει στους ακόλουθους της – με τη βοήθεια ενός νέου story – ότι η φωτογραφία δεν είναι καινούρια αλλά από το παρελθόν, αφού την έπιασε μια…  νοσταλγία και είπε να κάνει ένα  throwback από κάποιο ταξίδι της στο εξωτερικό.

Η φωτογραφία, πάντως, έβαλε και… ιδέες σε κάποιους οι οποίοι βλέποντας την να χαλαρώνει σε αυτή την εξωτική παραλία έκριναν ότι της πάει πολύ και κατά συνέπεια την φαντάστηκαν στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτρια του Survivor.

Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να  γράψουν την… ιδέα τους στα σχόλια τους:

«Πάντως σε βλέπω έτοιμη για Survivor», ήταν ένα αυτά με την ίδια φυσικά να μην απαντά, αφού μάλλον είναι κάτι που δεν θα έκανε ποτέ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό