24.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Έτσι θα μοιάζει το VW ID.7 [Renderings]

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν δύο ημέρες η Volkswagen έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου του ID.7, του νέου μοντέλου της αμιγώς ηλεκτρικής οικογένειας ID. Το ID.7 θα είναι ένα μεγάλο sedan και θα προστεθεί στα ID.3, ID.4, ID.5, ID.6, και το ID. Buzz.

Με βάση τις φωτογραφίες της Volkswagen, οι γραφίστες του ρώσικου μέσου Kolesa ετοίμασαν δύο renderings που μας δείχνουν πως φαντάζονται ότι θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής του ID.7.
Το fastback σεντάν μοντέλο θα βασίζεται στην MEB+ πλατφόρμα και θα προσφέρει αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα στον κύκλο δοκιμών WLTP. Το ID.7 έχει μεταξόνιο 2.969 χλστ, με το μήκος του να φτάνει τα 4,94 μέτρα.

Στο εσωτερικό του θα υπάρχει οθόνη αφής 15″, φωτιζόμενες επιφάνειες αφής, head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, ψηφιακά ελεγχόμενους αεραγωγοί που προσαρμόζουν αυτόματα τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, ενώ το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω της φράσης “Hello Volkswagen”.
Το αυτοκίνητο θα πωλείται σε Ευρώπη, Κίνα και Βόρεια Αμερική και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν εντός του δεύτερου τριμήνου του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό