23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έτσι θα μοιάζει η νέα γενιά του Dacia Duster [Renderings]

Ειδήσεις Ελλάδα

H Dacia έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης της νέας, τρίτης γενιάς του Duster, με τα πρώτα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα να έχουν εντοπιστεί σε διάφορες γωνίες της Ευρώπης. Με βάσει αυτά, οι γραφίστες τουKolesa, ετοίμασαν δύο rendering φωτογραφίες που μας δείχνουν πως θα μοιάζει το δημοφιλέστατο μοντέλο της ρουμάνικης εταιρίας.

Η σχεδιαστική γλώσσα του νέου Duster παρουσιάστηκε από την Dacia με το Bigster concept, με τον νέο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρίας, Miles Nurnberger, να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη του, ότι το Duster είναι ο κεντρικός πυλώνας της ρουμανικής εταιρίας, χαρακτηρίζοντας το ως “την 911 της Dacia”.

Η νέα γενιά του Duster θα έχει παρόμοιο μπροστινό μέρος με το Bigster concept, με οριζόντιους προβολείς, τη νέα μάσκα της εταιρίας και προφυλακτήρα με αρκετές γωνίες.
Οι θόλοι των τροχών θα φέρουν πλαστικές επενδύσεις και το σχήμα τους θα είναι πιο τετράγωνο. Ακόμα, το νέο Duster θα διαθέτει μοντέρνες “φυσικές” χειρολαβές μπροστά, ενώ οι πίσω θα ενσωματωθούν στις κολόνες των θυρών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό