18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έτσι είδαν την αλλαγή του έτους στον πλανήτη οι αστροναύτες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ευχές για καλή χρονιά ανέβασε η NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή στο X, το διαστημικό κέντρο Johnson Space Center της NASA δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες από το διάστημα την ώρα που γινόταν η αλλαγή του χρόνου σε διάφορα σημεία της γης. 

Οι φωτογραφίες της NASA συνοδεύονται και από μια ευχή για το νέο έτος: «Σας ευχόμαστε μια νέα χρονιά που να λάμπει τόσο φωτεινά όσο τα φώτα της πόλης από το διάστημα».

Υπενθυμίζεται ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο αποχαιρέτησαν το ταραχώδες 2023 –που χαρακτηρίστηκε από τους αιματηρούς πολέμους στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, την κλιματική κρίση και την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης – και υποδέχθηκαν με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις το 2024, με την ελπίδα να φέρει ειρήνη και ευημερία.

Στο Σίδνεϋ, τη Μανίλα, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Νέα Υόρκη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, την πόλη του Μεξικού, τη Σεούλ, εκατομμύρια άνθρωποι μαζεύτηκαν στις κεντρικές πλατείες και διασκέδασαν την έλευση του νέου έτους. Οι εορτασμοί κράτησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό