16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έτριψε στα γεννητικά του όργανα κασκόλ της Αλ Χιλάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πέρασε μία… ωραία βραδιά στην ήττα της Αλ Νασρ με 2-0 από την Αλ Χιλάλ (08/02). Σε ένα ματς που τα είχε κυριολεκτικά όλα, και ξεκίνησε με την άφιξη του… Undertaker από το WWE στο γήπεδο, ο Πορτογάλος σταρ ήταν έξαλλος σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το ματς αυτό διεξήχθη στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά του Riyadh Cup και μετά την ήττα, ο Ρονάλντο δεν σήκωσε… κουβέντα από κανέναν. Αφού, λοιπόν, στην απονομή των μεταλλίων ήταν εμφανώς εκνευρισμένος, άρχισε να αποχωρεί προς τα αποδυτήρια.

Τότε, όμως, ένας οπαδός του πέταξε ένα κασκόλ της αντίπαλης ομάδας, της Αλ Χιλάλ, από την κερκίδα. Έτσι, ο CR7 αυτό που σκέφτηκε να κάνει εκείνη την στιγμή ήταν να το τρίψει στα… γεννητικά του όργανα! Η αναμέτρηση αυτή ήταν γενικώς επεισοδιακή, με το κοινό να του φωνάζει συνεχόμενα το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά απάντησε σε αυτούς, κάνοντάς τους χαρακτηριστικά το σήμα πως εκείνος είναι εκεί και όχι ο Μέσι. Για την ιστορία, η Αλ Νασρ ηττήθηκε με 2-0 από τα γκολ του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και του Σαλέμ Αλ-Νταουσαρί. Βασικοί ήταν οι Αϊμερίκ Λαπόρτ, Άλεξ Τέγιγες, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Οτάβιο και Άντερσον Ταλίσκα δίπλα στον CR7, στον πάγκο παρέμεινε ο Σαντιό Μανέ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό