20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο αεροδρόμιο με ερυθρόλευκο κασκόλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (18/04) βίωσε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τρεις αποκρούσεις στα πέναλτι κατάφερε να αποκλείσει τη Φενέρμπαχτσε και να στείλει κάθε οπαδό του συλλόγου σε ντελίριο.

Ένας από αυτούς ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μαζί με πολλούς ακόμα φιλάθλους των Πειραιωτών βρέθηκε στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04), ώστε να υποδεχθεί κι αυτός την αποστολή που επέστρεφε από την Πόλη με την πρόκριση. Οι φίλοι του Ολυμπιακού οριακά «γκρέμισαν» το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έζησαν μαγικές στιγμές μαζί με τους παίκτες της ομάδας.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι γνωστό πως είναι φίλος του Ολυμπιακού και δεν θέλησε να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί μαζί με τους ποδοσφαιριστές στην υποδοχή τους στην Ελλάδα, φορώντας μάλιστα και ένα «ερυθρόλευκο» κασκόλ. Οι Πειραιώτες στα ημιτελικά του Conference League θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι, ο οποίος έχει το know-how για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την εξαιρετική φετινή παρουσία της έχει βάλει στα ταμεία της ομάδας ένα εξωπραγματικό ποσό, το οποίο είναι δεδομένο πως θα ενισχύει και τα πλάνα της ομάδας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Το πρώτο παιχνίδι με την Άστον Βίλα είναι προγραμματισμένο για τις 2 Μαΐου στο Μπέρμιγχαμ, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 9 Μαΐου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό