23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έρωτας Φυγάς: Το email που έλαβαν οι ηθοποιοί για το πρόωρο τέλος της σειράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυλαία ρίχνει η σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς» μετά τις γιορτές. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πως ολοκληρώνεται η σειρά, αφού το κανάλι δεν προχωράει σε νέα επεισόδια ελλείψει χρημάτων.

Μάλιστα, οι συντελεστές της σειράς ενημερωθήκαν πως σταματάνε με ένα mail, το οποίο περιγράφει τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» εξασφάλισε το email με το οποίο ενημερώθηκαν οι συντελεστές της σειράς για τα πρόωρο τέλος της.

Αναλυτικά το email που δέχτηκαν οι ηθοποιοί

«Αγαπητοί συνεργάτες, μετά λύπης μας θα θέλαμε με το παρόν να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι πως ο Έρωτας Φυγάς θα λάβει τέλος στο 110ο επεισόδιο.

Οι έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν με την αρνητική αυτή εξέλιξη, παρότι η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και φέρνει για το κανάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι Αργοναύτες καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά. Όταν θα έχουμε εξελίξεις, θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Ας δείξουμε όλοι την ίδια αγάπη ως το τέλος του κύκλου των γυρισμάτων, ώστε να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του Φυγά».

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό