21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έρχονται Ευρώπη με 5G και οθόνη 12.4 ίντσων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δεν ετοιμάζει μόνο τα Galaxy Note 20, αλλά αναπτύσσει τα επόμενα flagship tablets της. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τα Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+, αλλά τώρα μία ιστοσελίδα αποκάλυψε κάποια στοιχεία.

Τι αποκαλύπτουν τα νεότερα leaks

Σύμφωνα με την αναφορά του ιστότοπου, τα Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+ θα έχουν οθόνες με διαγώνιο 11 και 12.4 ιντσών, αντίστοιχα. Η βασική έκδοση θα έχει κωδικούς μοντέλων SM-T970 και SM-T975, ενώ οι κωδικοί μοντέλων της plus θα είναι SM-T870 και SM-T875. Όλες οι εκδόσεις των flagship tablets θα έχουν S Pen.

Τον Φεβρουάριο, η Samsung κυκλοφόρησε τα Galaxy S20. Το τρίτο τρίμηνο του έτους περιμένουμε η εταιρεία να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει τα Galaxy Note 20. Ενώ παλαιότερες αναφορές ήθελαν την εταιρεία στο ενδιάμεσο διάστημα να κυκλοφορεί τα επόμενα tablets με όνομα Samsung Galaxy Tab S20. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να μην ισχύει.

Επιπλέον, όπως και το Galaxy Tab S6 έχει 5G έκδοση, έτσι και τα Samsung Galaxy Tab S7 αναμένεται να υποστηρίζουν 5G ή να έχουν εκδόσεις που υποστηρίζουν 5G. Πέρυσι, το 5G μοντέλο του Galaxy Tab S6 ήταν διαθέσιμο μόνο στην Νότια Κορέα, αλλά φέτος αναμένεται να έρθει και στην Ευρώπη.

Τέλος, οι φήμες θέλουν την νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να πραγματοποιεί ένα μεγάλο event τον Αύγουστο, στο οποίο θα παρουσιάσει τα Galaxy Note 20, τα Galaxy Tab S7, και το Samsung Galaxy Fold 2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό