16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έρχεται live-action τηλεοπτική μεταφορά από τους δημιουργούς του Stranger Things!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα αδέρφια Duffer βρίσκονται επάνω στ’ άλογο τα τελευταία χρόνια λόγω της τεράστιας επιτυχίας του Stranger Things και γι’ αυτό η Netflix εμπιστεύεται την νέα εταιρεία παραγωγής που σύστησαν (Upside Down Pictures) για την μεταφορά ενός εκ των κορυφαίων manga/anime όλων των εποχών σε live-action τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, η Upside Down Pictures και τα αδέρφια Duffer θα αναλάβουν την live-action μεταφορά του περίφημου Death Note (αν δεν το έχετε δει να το βάλετε οπωσδήποτε στο πρόγραμμα σας…) και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουν να φτιάξουν κάτι αντάξιο του anime, καθότι οι προηγούμενες απόπειρες για live-action μεταφορά ήταν το πολύ μέτριες, αν όχι κακές.

Η υπόθεση του Death Note στήνεται γύρω από έναν πανέξυπνο μαθητή λυκείου, τον Yagami Light, ο οποίος βρίσκει το σημειωματάριο που πέταξε στη Γη ο Ryuk, ένας θεός του θανάτου (shinigami). Η μαγική ιδιότητα του Death Note είναι ότι μπορείς να γράψεις επάνω του το όνομα οποιουδήποτε γνωρίζεις το πρόσωπο του και αυτός θα πεθάνει με τον τρόπο που περιγράφεις. Τα πράγματα δεν είναι, βέβαια, τόσο απλά, και πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε το anime διότι το σενάριο είναι τρομερό.

Εξάλλου, η νέα εταιρεία παραγωγής των αδερφών Duffer θα αναλάβει την δημιουργία spin-off του Stranger Things και την μεταφορά του The Talisman, ένα μυθιστόρημα των Stephen King και Peter Straub που δημοσιεύθηκε το 1984.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για τις νέες παραγωγές και προφανώς αυτό που έχει μέγιστη προτεραιότητα είναι η 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό