21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έρχεται τον Μάιο η αναβίωση του θρυλικού Nokia 3210!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσίαση της HMD Global στο πλαίσιο του MWC 2024 αποδείχθηκε ιδιαίτερα απογοητευτική για όσους βρεθήκαμε εκεί διά ζώσης, καθώς η εταιρεία αρκέστηκε απλά να μιλήσει για τη συνεργασία με τη Mattel με σκοπό να λανσάρουν ένα Barbiephone, καθώς και το πρώτο smartphone στη νέα εποχή της χωρίς το brand της Nokia.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία έριξε το «τυράκι» πως θα δούμε ακόμα μία αναβίωση κάποιου από τα θρυλικά μοντέλα της Nokia, και με βάση το σημερινό teaser μπορούμε να είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι αυτό θα είναι το Nokia 3210!

Η εταιρεία δημοσίευσε στο X την εικόνα που βλέπετε χωρίς ονόματα, απλά αναφέρει ότι είναι τα γενέθλια της συσκευής και με μια πρόχειρη αναζήτηση είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι στις 18 Μαρτίου 2024 γιορτάστηκε η 25η επέτειος του Nokia 3210.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν ο προάγγελος του απόλυτου θρύλου της Nokia (το 3310) και σε αυτό είδαμε για πρώτη φορά το Φιδάκι (Snake), τη δυνατότητα αλλαγής της πρόσοψης, το εργαλείο δημιουργίας ringtone και φυσικά τον σχεδιασμό χωρίς εξωτερική κεραία!

Τα αποκαλυπτήρια της αναβίωσης του Nokia 3210 (κατά πάσα πιθανότητα) θα γίνουν τον προσεχή Μάιο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό