17.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έρχεται ναυαρχίδα με τρελά specs

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Motorola ετοιμάζεται για μία ολομέτωπη επίθεση στους ανταγωνιστές της, με το αρκούντως προικισμένο Frontier 22. Μπορεί το όνομά του να θυμίζει Star Trek, αλλά τα χαρακτηριστικά του θα είναι σίγουρα… διαστημικά.

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, το Motorola Frontier 22 θα είναι ένα μοντέλο με τον επόμενο high end επεξεργαστή της Qualcomm, μετά τον Snapdragon 8 Gen 1. Το χαρακτηριστικό design με τις κυρτές άκρες στην οθόνη θα το διαφοροποιεί από άλλες προτάσεις, καθιστώντας το άμεσα αναγνωρίσιμο. Η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6.67 ιντσών, με τεχνολογία P-OLED, με τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Η selfie camera θα είναι στα 60 Megapixel, ενώ αντίστοιχα ενισχυμένη θα είναι και φωτογραφική λειτουργία στο πίσω μέρος, καθώς εκεί αναμένουμε να δούμε έναν αισθητήρα Sony στα 200 Megapixel. Ο αισθητήρας αυτός θα συνοδεύεται, μάλιστα, από δύο ακόμα κάμερες, η μία στα 50 και η άλλη στα 12 Megapixel.

Αναλυτικότερα, συγκεντρωμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Motorola Frontier 22, σίγουρα εντυπωσιάζουν:

Οθόνη 6.67 ιντσών P-OLED με ανάλυση FHD+, 144Hz συχνότητα ανανέωσης, HDR10+Μνήμη RAM 8/12GBΕσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 128 και 256GB UFS 3.1Πίσω κάμερα 200MP OIS + 50MP ultra-wide-angle + 12MP 2X telephotoΜπροστινή κάμερα 60MPΜπαταρία 4,500mAh με ασύρματη φόρτιση 50WAndroid 12Stereo speakersDual SIMUSB Type-C port με DisplayPort 1.4Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC, GPS

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό