19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έρανος στη Φορτούνα Ντίσελντορφ για να κρατήσουν τον Τζόλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο απόλυτος ηγέτης έχει γίνει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Χρήστος Τζόλης. Ο νεαρός επιθετικός, βρίσκεται στη γερμανική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι και είναι ο σούπερ σταρ της Φορτούνα. Στην Τσβάιτε Λιγκ, έχει 15 γκολ (δεύτερος σκόρερ)  και 7 ασίστ σε 23 συμμετοχές, ενώ στο κύπελλο έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 4 συμμετοχές.

Ο Τζόλης αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νόριτς, με την οποία δεν είχε μπορέσει να δείξει το ταλέντο του στην Αγγλία. Προφανώς οι φίλαθλοι της ομάδας του Ντίσελντορφ, έχουν ξετρελαθεί με τον 22χρονο και θέλουν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να τον κρατήσουν στον σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Τι κάνανε για οι οπαδοί; Αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν έρανο, προκειμένου να αγοράσει το κλαμπ τον Τζόλη. Στη συμφωνία με τη Νόριτς, υπάρχει μία ρήτρα που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών της Φορτούνα, ήδη έχουν μαζέψει σε ένα 24ωρο το ποσό των 4.820 ευρώ.

Προφανώς μιλάμε για μία πρωτοποριακή κίνηση, η οποία δείχνει και το πόσο κομβικός είναι ο διεθνής επιθετικός για την ομάδα του. Όσον αφορά τη Ντίσελντορφ, μετά από 26 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 4η θέση με 43 βαθμούς. Μεγάλος στόχος είναι η τρίτη θέση, που θα της δώσει την ευκαιρία να παίξει στα μπαράζ για άνοδο στην Bundesliga.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό