17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έξι συλλήψεις για την δολοφονία του διεθνή ποδοσφαιριστή, Λουκ Φλερς

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε έξι συλλήψεις προέβησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Νότιας Αφρικής, που συσχετίζονται με τον θάνατο του διεθνή ποδοσφαιριστή Λουκ Φλερς που βρήκε τραγικό θάνατο. Νέα στοιχεία στην δολοφονία του 24χρονου ποδοσφαιριστής των Κάιζερ Τσιφς, με έξι συλλήψεις που ενδέχεται να διαλευκάνουν την υπόθεση θανάτου του.

Η Αστυνομία, μετά το τραγικό θάνατο του διεθνή Νοτιοαφρικάνου ποδοσφαιριστή προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση με τον τόσο ξαφνικό τρόπο που έγινε. Οι συλλήψεις των έξι δραστών ίσως να αποδειχθούν σωτήριες και να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία 6 ύποπτοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, το πρωί της Τετάρτης (10/4). Αναμένεται να παρουσιαστούν στο στο Δικαστήριο την ερχόμενη Παρασκευή (12/4) και εκεί θα κριθεί εάν υπάρχει κάποια ανάμειξη τους στο θανατηφόρο έγκλημα του 24χρονου.

Ο Λουκ Φλερς, υπενθυμίζουμε είχε γνωρίσει τραγικό θάνατο στις 3 Απριλίου μετά από πυροβολισμό όπου είχε δεχθεί 3 σφαίρες. Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο σε σενάριο που ο 24χρονος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι είχαν προσπαθήσει να τον απαγάγουν, ενώ ένα άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δολοφόνοι του θύματος είχαν προσπαθήσει να του κλέψουν το αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση των Κάιζερ Τσιφς:

«Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι και λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε τον τραγικό και πρόωρο θάνατο ενός από τους παίκτες μας, του Λουκ Φλερς. Η διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ είναι όλοι βαθιά αναστατωμένοι από αυτή την καταστροφική εξέλιξη των γεγονότων.

Μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Ο σύλλογος θα προχωρήσει σε περαιτέρω ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό