21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έξαλλη η Τζένη Μπαλατσινού με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της κόρης της – Η οργισμένη απάντηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τζένη Μπαλατσινού ύστερα από αρκετά δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες που θέλουν την 26χρονη κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου να περιμένει το πρώτο της παιδί, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αμαλία να περιμένει το πρώτο της παιδί και να παντρεύεται με τον σύντροφό της.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επικοινώνησε με την Τζένη Μπαλατσινού και αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι η οικογένειά της έχει ενοχληθεί έντονα με όσα ψευδή γράφονται για την προσωπική ζωή τους.

«Μίλησα μαζί της χθες και ήθελα να την ρωτήσω αν θέλει να αναλύσουμε την ανάρτησή της λίγο παραπάνω. Μου είπε ότι αυτό το δημοσίευμα υπάρχει εδώ και τέσσερις μήνες. Βασανίζεται ψυχολογικά όλη η οικογένεια. Η Τζένη ξέρει ότι ειδικά σε ό,τι αφορά τη ζωή της έχουν γραφτεί «τέρατα». Ήταν πάντα πάρα πολύ ψύχραιμη, ήξερε πώς να τα αντιμετωπίσει. Όμως αυτή τη φορά – όπως μου είπε – έχουν γραφτεί ψέματα και ξέρει ότι αυτά θα σταματήσουν με τον χρόνο, αλλά όσον αφορά στο παιδί της ένιωσε ότι χρειάστηκε να το σταματήσει εκείνη» αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό