23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έξαλλη η Εύη Βατίδου με την Κατερίνα Καινούργιου: «Λέει δημόσια ψέματα, είναι αδιανόητο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εύη Βατίδου έχει γίνει έξαλλη με την Κατερίνας Καινούργιου και την εκπομπή της με αφορμή κάποια σχόλια της παρουσιάστριας και των συνεργατών της σε δηλώσεις της σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η Εύη Βατίδου πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ τις λέξεις που ανέφεραν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το βράδυ της Παρασκευής 19/1 η Εύη Βατίδου θέλησε να απαντήσει εκ νέου στην παρουσιάστρια και μέσα από δύο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, χαρακτήρισε όλο αυτό που συμβαίνει αδιανόητο.

Αρχικά, η Εύη Βατίδου είπε: «Η εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου, με πρωταγωνίστρια την ίδια συνεχίζει στις 17/1 να επιμένει ότι εγώ μίλησα για “πεταμένα παιδιά”. Σήμερα έχουμε κάτι άλλο όμως. Για δείτε το σας παρακαλώ».

Στην συνέχεια, η Εύη Βατίδου πρόσθεσε: «Ψεύδεται κιόλας, λέει δημόσια ψέματα,  είναι αδιανόητο. Είναι πρωταγωνίστρια της εκπομπής και το παίρνει όλο επάνω της. Επιμένει να απαντήσω γιατί είπα για πεταμένα παιδιά. Ήμαρτον πια. Δεν πειράζει όμως, γιατί όπως είπατε και στη συνέχεια της εκπομπής, ότι δεν καταλαβαίνετε τι λέω, θα το καταλάβετε έτσι μια και καλή. Θα σας τα γράψω, με καλλιγραφία και θα σας τα ταχυδρομήσω κανονικότατα αυτά που έχω να σας πω, μπας και τα καταλάβετε».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό