16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ένταση σε λεωφόρο ΝΑΤΟ, Μενίδι και Μεσογείων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένταση επικρατεί για ακόμη ένα βράδυ σε διάφορες περιοχές, καθώς ομάδας Ρομά διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 17χρονου από όπλο αστυνομικού το περασμένο Σάββατο στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επεισόδια σημειώθηκαν στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω έως την οδό Αγίου Γεωργίου, όπου ομάδες Ρομά άναψαν διάσπαρτες φωτιές στο οδόστρωμα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα. Επίσης, ομάδες ατόμων πραγματοποίησαν επιθέσεις με πέτρες εναντίον αστυνομικών στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου στο Μενίδι.

Στη λεωφόρο Μεσογείων, διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου στο ύψος του Νομισματοκοπείου, όπου Ρομά άναψαν φωτιές σε κάδους, εκτοξεύοντας παράλληλα αντικείμενα σε δυνάμεις της αστυνομίας. Μετά τις 9.30 μ.μ., άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ αναμένεται σύντομα να δοθούν και οι υπόλοιπες λωρίδες στην κυκλοφορία μετά τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν και τις προηγούμενες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, μετά τον θάνατο του 17χρονου.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον πυροβολισμό

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο εμπλεκόμενος αστυνομικός στον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών στο Λεοντάρι Βοιωτίας, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου το βράδυ του Σαββάτου, 11 Νοεμβρίου.

Θάνατος 17χρονου στη Βοιωτία: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον πυροβολισμό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό