24.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

‘Έμαθα τους παίκτες και αυτοί εμένα, θα θέλαμε περισσότερο χρόνο’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
18.07.2023 | 14:30

INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους τόνισε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού κύλησε με θετικό τρόπο, ωστόσο θα ήθελε περισσότερο χρόνο με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Αυστρία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων την προτελευταία μέρα.

Ο Ισπανός προπονητής έκρινε πως η προετοιμασία των ερυθρόλευκων κύλησε με θετικό τρόπο, ωστόσο θα ήθελε περισσότερο χρόνο, κάτι που είναι απαραίτητο για το χτίσιμο μίας βάσης.

“Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θεωρώ πως κύλησε με πολύ θετικό τρόπο. Ήταν ο χρόνος που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις συναισθηματικές, τακτικές, αλλά και φυσικών δυνάμεων. Είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές.

Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο. Πάντα χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις μια βάση και με περισσότερο χρόνο θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας” ανέφερε συγκεκριμένα.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο SPORT24 το πρωί της Τετάρτης (19/7).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό