21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έλενα Ακρίτα: Γυρνάει την πλάτη στην Αχτσιόγλου – «Στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποσύρει τη στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου η Έλενα Ακρίτα και δηλώνει ότι θα στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Αφορμή για τη στροφή της Έλενας Ακρίτα, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook, είναι οι δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του α’ γύρου, που έδιναν την πρωτιά στον Στέφανο Κασσελάκη. «Μόνο οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση

Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν. Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριερα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων. Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!Έλενα Ακρίτα»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό