20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στον Πανιώνιο για τρίτη χρονιά η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
11.04.2024 | 21:03

Η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς με τη φανέλα του Πανιωνίου μετά την ανανέωση του συμβολαίου της
PANIONIOS

Παίκτρια του Πανιωνίου για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει η Έλενα Μιλεντίγεβιτς, με την Ελληνίδα να γίνεται η δεύτερη αθλήτρια που ανανεώνει στον Πανιώνιο μετά την κατάκτηση της Pre League γυναικών.

Μετά την παραμονή της αρχηγού του, Ιωάννα Καρέλια, ο Πανιώνιος προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Έλενα Μιλεντίγιεβιτς.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα συμμετάσχει μετά από 12 χρόνια στη Volley League γυναικών και ξεκινάει να χτίζει από τώρα το ρόστερ της νέας σεζόν, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τη διατήρηση του κορμού που της έδωσε τον τίτλο στην Pre League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου

“Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Έλενα Μιλεντίγιεβιτς.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου η Έλενα δήλωσε: “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω στον Ιστορικό. Μετά από μία αναμφισβήτητα επιτυχημένη χρονιά η ομάδα θέτει τους υψηλούς της στόχους και θα δώσω το 100% του εαυτού του για να τους πετύχει. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Στάθη Νικολούζο για την εμπιστοσύνη και περιμένω τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει αυτήν την σπουδαία προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο”.

Η Μιλεντίγιεβιτς αγωνίζεται στην θέση της ακραίας και έχει ύψος 1.75 μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω και Ολυμπιακό”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό