21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έκπληξη με τούρτα στον Κουέστα για τα γενέθλιά του… με την σκέψη στον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι άνθρωποι του Άρη, έκαναν έκπληξη τούρτα στον τερματοφύλακα των «κίτρινων» Χουλιάν Κουέστα, με τον ίδιο να ευχαριστεί και να κάνει μια ηγετική ομιλία σχετικά με την μεγάλη ημέρα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός, έκλεισε τα 33 του χρόνια και ο οργανισμός του Άρη είπε να τον τιμήσει καταλλήλως.

Ο φροντιστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσακίρης, μετέφερε την τούρτα στα αποδυτήρια για να σβήσει τα κεράκια ο Ισπανός και εν συνεχεία αποθεώθηκε από τους πάντες, που χειροκροτούσαν. Η ομάδα που έχει χτίσει ο Άρης και η εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των παικτών και το εν λόγω δέσιμο είναι αρκετά φανερό. 

Ο Κουέστα λοιπόν δεν παρέλειψε να το επισημάνει, στην ομιλία του. Ευχαριστώντας τους πάντες για όλα αυτά που έχουν περάσει μαζί και μίλησε για την συνέχεια και τον πολύ κρίσιμο αγώνα του Κυπέλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι, οι «κίτρινοι» έχουν να βρεθούν σε τελικό Κυπέλλου πάνω από μια 10ετία συγκεκριμένα 14 χρόνια, που όπως είναι φανερό για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, είναι αρκετά. Ακόμη η κατάκτησή του έχει να έρθει από το μακρινό 1969-70 την οποία ήταν και η μόνη χρονιά κατάκτησής του Κυπέλλου κόντρα τότε στον ΠΑΟΚ νικώντας με 1-0 στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό