16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έκανε… κηδεία η Βερόνα στη Γιουβέντους, στο -9 από την κορυφή οι «μπιανκονέρι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν… χορταστικό αγώνα με πολλά γκολ παρακολουθήσαμε για την Serie A ανάμεσα στην Βερόνα και την Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Ο Μίκαελ Φολορούνσο έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με ένα γκολ-ζωγραφιά στο 11ο μόλις λεπτό (1-0). Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1 από τα «11» βήματα λίγο μετά (28′).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τιγιάνι Νόσλιν έβαλε μπροστά την ομάδα του (52′), αλλά ο Αντριέν Ραμπιό δεν έκανε το «χατίρι» στους «τζιαλομπλού» και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι (11′). Μετά από άστοχο κόρνερ του Τόμας Σούσλοβ, ο Φολορούνσο έβαλε ένα γκολ-ποίημα από το ύψος της μεγάλης περιοχής «στέλνοντας» την μπάλα στις… αράχνες της εστίας του Βόιτσεχ Σέζνι, για να κάνει το 1-0 και να βάλει… φωτιά στο γήπεδο. 

Παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, οι «μπιανκονέρι» ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος ευστόχησε από τα «11» βήματα και νίκησε τον τερματοφύλακα των αντιπάλων, Λορέντζο Μοντιπό (28′). 

Reuters

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι παίκτες του Μάρκο Μπαρόνι πήραν «κεφάλι» στο σκορ. Ο Νόσλιν έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Πολωνού κίπερ, «γράφοντας» το 2-1 με εξαιρετικό τρόπο (52′). 

Reuters

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο γκολ των «τζιαλομπλού» άμεσα και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό. Ο Χουάν Καμπράλ έκανε λάθος διώξιμο, με αποτέλεσμα η μπάλα να «στρωθεί» στον Μάνουελ Λοκατέλι, ο οποίος με πάσα ακριβείας έδωσε στον Ραμπιό, για να ισοφαρίσει από κοντινή απόσταση σε 2-2.  

Reuters

Με αυτή την ισοπαλία, η Γιουβέντους «έμεινε» στους 9 βαθμούς πίσω από την 1η Ίντερ έχοντας και ένα ματς παραπάνω, βάζοντας «μπελάδες» στο κεφάλι του προπονητή της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καθώς το κλαμπ του βρίσκεται 2ο με 54 πόντους. Η Βερόνα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό για την «μάχη» της σωτηρίας στην κατηγορία, η οποία «ανεβαίνει» στους 20 βαθμούς, αλλά παραμένει στην 18η θέση στην ισοβαθμία με την 17η Σασουόλο. 

Δημήτρης Δράκος 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό