23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, έβγαλα 3 λίτρα λίπος»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ό,τι σας χαλάει και μπορείτε με ασφάλεια να το αλλάξετε, να το κάνετε» λέει ο παρουσιαστής

Για τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «The 2Night Show» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αποκάλυψε ότι έκανε πρόσφατα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά του.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αφαίρεσε -όπως είπε- 3 λίτρα λίπος. «Το σχέδιο είναι να είμαι ο εαυτός μου και αν τα καταφέρω, έτσι όπως είμαι, να ξεχωρίσω σε αυτόν τον χώρο που αγαπώ, έχει καλώς. Έτσι ξεκίνησα. Πάντα τα λέω. Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Είναι ωραίο μήνυμα αυτό. Ό,τι σας χαλάει και μπορείτε με ασφάλεια να το αλλάξετε, να το κάνετε. Έβγαλα 3 λίτρα λίπος» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μιλώντας για τις αισθητικές επεμβάσεις δήλωσε ότι «μπότοξ δε θα έκανα. Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση, για να διορθώσω κάτι, θα το έλεγα. Έκανα! Κι αν θέλετε σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα το Σάββατο. Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση. Και φοράω κορσέ. Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Εκεί μπροστά στην κοιλιά. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό