21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Έθαψαν» εκκλησία στο Φωκό Μυκόνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχωρά ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Αδειοδοτήσεων και Εθελοντισμού της Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος.

Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ο αντιδήμαρχος του νησιού αναφέρει πως βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνδημότες του που πήγαν στον Φωκό για να καθαρίσουν την παραλία. 

Όπως υποστηρίζει ο Δημήτρης Κουτσούκος, στο σημείο υπάρχει ένα εκκλησάκι το οποίο έχει θαφτεί κυριολεκτικά κάτω από το χώμα, μετά από – όπως όλα δείχνουν – εργασίες που έγιναν στην περιοχή. Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος έχει αναρτήσει φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το σημείο που δείχνουν να φαίνεται μόνο ο σταυρός από τον ιερό ναό.

«Προχτές πήγαμε στον Φωκό να καθαρίσουμε την παραλία. Από την παραλία που κοίταξα και έβγαλα φωτογραφίες και βίντεο δεν είδα την εκκλησία. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι την γκρέμισαν. Έτσι πήγα μόλις τώρα να δω από κοντά. Η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης είναι εκεί σκεπασμένη με χώμα και ξερά φρύανα.

»Έβγαλα το χώμα και τα φρύανα από τον σταυρό για να σιγουρευτώ ότι είναι εκεί η εκκλησία. Ο δεσπότης μας πρέπει να ενεργήσει άμεσα να ξεθαφτεί η εκκλησία η οποία κτίστηκε το 2015. Τα θυρανοίξια του ιερού παρεκκλησίου τέλεστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2015».

Όπως λέγεται, στο σημείο υπάρχει πολυτελής βίλα που πέρασε στα χέρια νέου ιδιοκτήτη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό