16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άρχισαν τις μπουνιές επειδή του είπε να μην δουλέψει λόγω καιρού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγριος καυγάς σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/2) μεταξύ ιδιοκτήτη και εργαζόμενου σε γνωστό και κεντρικό καφέ-μπαρ της Κοζάνης, ενώ χρειάστηκε να παρέμβουν αστυνομικοί από την ομάδα «ΔΙΑΣ», οι οποίοι κλήθηκαν και βρέθηκαν άμεσα στο περιστατικό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο εργαζόμενος στην επιχείρηση της Κοζάνης ενημερώθηκε από έναν εκ των ιδιοκτητών πως δε θα εργαζόταν με πλήρες ωράριο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Ως αποτέλεσμα ο εργαζόμενος, νεαρής ηλικίας, αντέδρασε έντονα μες αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγριος καυγάς με τους δύο άνδρες να αρχίζουν να… ανταλλάσσουν μπουνιές εκατέρωθεν.

Όπως ισχυρίζεται η πλευρά του νεαρού εργαζομένου, πρώτα του επιτέθηκε ο ιδιοκτήτης και στη συνέχεια ο ίδιος αντέδρασε, χτυπώντας με γροθιές και τους τοίχους του μαγαζιού.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ», οι οποίοι οδήγησαν τους δύο άνδρες στο Α.Τ. Κοζάνης, όπου φέρονται να υπέβαλαν μηνύσεις ο ένας στον άλλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό