27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άρης: Η συνάντηση με Γεραπετρίτη και το εναλλακτικό πλάνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον Άρη αναζητούν λύσεις για την επόμενη ημέρα μετά το μεταγραφικό ban της FIFA.

Διαδοχικές είναι οι συσκέψεις στην ΠΑΕ Άρης έπειτα από την σκληρή «καμπάνα» της FIFA που επέβαλλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για ένα χρόνο.

Οι «κίτρινοι» θα παλέψουν για τη δικαίωση τους στο CAS καθώς θα καταθέσουν σύντομα προσφυγή προκειμένου να απαλλαχθούν από τη «θηλιά» που έχουν στο λαιμό τους.

Παρότι όμως εκφράζεται αισιοδοξία πως στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο ο Άρης θα βρει το δίκιο του, οι Θεσσαλονικείς αναγκαστικά εξετάζουν και τα εναλλακτικά πλάνα τους.

Σε περίπτωση ο Άρης δεν δικαιωθεί στο CAS, τα σενάρια είναι δύο:

-Να μπει η τωρινή ΠΑΕ στη διαδικασία διακανονισμών με τους παίκτες στους οποίους χρωστάει η παλιά ΠΑΕ.

Για το θέμα αυτό μάλιστα στον Άρη θα ζητήσουν συνάντηση ή τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Επικράτειας, Γιώργο Γεραπετρίτη, προκειμένου να το αναλύσουν το πρόβλημα και να του εξηγήσουν πως οι οφειλές δεν είναι επί διοίκησης Καρυπίδη.

Στο πλαίσιο αυτό και μέσα από τις κυβερνητικές επαφές που ήδη γινόνται θα επιχειρηθεί να ενταχθεί στο μνημόνιο που θα συνταχθεί ανάμεσα σε FIFA-UEFA-Πολιτεία η σταδιακή αποπληρωμή των παικτών μέσα από διακανονισμούς που θα γίνουν.

-Ένα άλλο στοιχείο που εξετάζουν στον Άρη είναι τα συμβόλαια τα λήγουν το καλοκαίρι. Αυτά είναι 13 και εφόσον δεν βρεθεί άκρη ούτε στο CAS αλλά ούτε και με τους διακανονισμούς, τότε οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να ανανεώσουν παίκτες που δεν υπολόγιζαν. Θυμίζουμε ότι παρά το μεταγραφικό ban, οι ανανεώσεις συμβολαίων επιτρέπονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό