18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άνδρας κλαίει σαν μικρό παιδί όταν η κόρη του φέρνει νέο κουτάβι στην οικογένεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Άνδρας κλαίει σαν μικρό παιδί όταν η κόρη του φέρνει νέο κουτάβι στην οικογένεια

Όταν αυτός ο άνθρωπος έχασε τον καλύτερό του φίλο, ένα κόκκινο σκυλάκι με το όνομα Mika, πριν από λίγους μήνες, ήταν βαθιά θλιμμένος. Ήταν η μόνιμη συντροφιά του στο αγρόκτημα της οικογένειας και ήταν μαζί του κάθε μέρα, όλη την ημέρα.

Η συγκινητική ιστορία Η σύζυγός του γράφει στο YouTube: “Ο σύζυγός μου έχασε τον καλύτερό του φίλο, τον σκύλο του (κόκκινη σκύλα) Μίκα, πριν από μερικούς μήνες. Πήγαινε παντού μαζί του. Πήγαινε στη δουλειά μαζί του στη φάρμα με το χλοοτάπητα κάθε μέρα και ακόμη και καβαλούσε τα μηχανήματα μαζί του. Ήταν μαζί του από την ώρα που σηκωνόταν μέχρι να πάει για ύπνο. Τη θρηνούσε φρικτά”.

Η οικογένειά του πίστευε ότι θα έπρεπε να έχει έναν ακόμη σκύλο και όταν η κόρη του έμαθε για μια γέννα κουταβιών που γεννήθηκαν στα γενέθλιά του, ήξερε ότι έπρεπε να πάει να τα δει. “Η κόρη μου βρήκε μια γέννα κουταβιών που γεννήθηκαν στα γενέθλιά του και αποφάσισε ότι ήταν σημάδι”, γράφει η μαμά από το Μιζούρι. “Έτσι κάναμε ένα ταξίδι με τις εγγονές μου για να διαλέξουμε ένα”.

“Ο Boone ήταν εκείνος που συμπάθησε πραγματικά την 4χρονη εγγονή μου, οπότε ήταν ο κατάλληλος”, γράφει η γυναίκα. “Το κράτησε μυστικό για πάνω από δύο εβδομάδες! Έπρεπε να τον παραδώσει στον μπαμπά της”.

Το να το κρατήσει μυστικό δείχνει μεγάλη θέληση από την εγγονή, αλλά και πόσο πολύ ήξερε ότι ο παππούς της θα λάτρευε την έκπληξή του.

“Γνωρίζαμε ότι η αντίδρασή του θα ήταν συναισθηματική, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ αυτό. Μπορεί να είναι ένας μεγάλος σκληρός τύπος, αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερη καρδιά”, προσθέτει η σύζυγός του.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- Three-year-old Haidyn Howe can’t contain her emotions as she holds her new furry family member, a puppy named Butters. ANIMALKIND, USA TODAY

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό