16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άμεσο unsubscribe και στην εφαρμογή Gmail για συσκευές Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Gmail προσφέρει εδώ και καιρό έναν τρόπο γρήγορης διαγραφής (unsubscribe) από ανεπιθύμητα emails στην έκδοση της υπηρεσίας για web browsers με ένα κουμπί ακριβώς μέσα στην κεφαλίδα. Λίγο καιρό μετά την αλλαγή του σχεδιασμού αυτού του κουμπιού για να γίνει πιο εμφανές, η Google προσφέρει πλέον την ίδια επιλογή σε περίοπτη θέση και στην εφαρμογή Gmail για συσκευές Android.

Όπως και στην web έκδοση, το νέο κουμπί unsubscribe τοποθετείται ακριβώς στην κορυφή των emails στο Gmail για Android. Όταν το πατήσετε, είτε σας ζητά επιβεβαίωση σε ένα αναδυόμενο παράθυρο l είτε σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο διαγραφής του ενημερωτικού δελτίου. Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο ο εκδότης υλοποίησε την επιλογή διαγραφής για το δικό του newsletter.

Χρησιμοποιώντας το μενού με τις τρεις τελείες στα δεξιά της κεφαλίδας, είναι ακόμα δυνατό να χαρακτηρίσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως spam ή phishing, αν και θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε μόνο όταν είστε σίγουροι ότι το μήνυμα που λάβατε είναι spam. Διαφορετικά, μπορεί να διδάξετε το φίλτρο spam να στέλνει τα νόμιμα μηνύματα σε εκείνη την ενότητα πιο συχνά απ’ ό,τι θα θέλατε.

Το λανσάρισμα γίνεται όπως συνήθως σταδιακά, γι’ αυτό ενδέχεται κάποιοι να μην το βλέπετε ακόμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό