18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άκης Πετρετζίκης: Βόλτα στα βόρεια προαστια- Το καρό πουκάμισο που… μας έκανε να πάμε για ψώνια!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Άκη Πετρετζίκη να κάνει τις βόλτες του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και να κάνει τα ψώνια του.

Είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ της Ελλάδας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του MasterChef, όπου ήταν και ο νικητής.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει διαγράψει πολλή μεγάλη πορεία στον χώρο της μαγειρικής, καθώς εδώ και πολλά χρόνια τον παρακολουθούμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσιάζει και οι περισσότεροι ακολουθούμε τις συμβουλές του στα πάντα. Πέρα από διάσημος σεφ, είναι και ένας υπέροχος σύζυγος και μπαμπάς, που υπεραγαπά την οικογένειά του και κάνει τα πάντα, για να μην τους λείψει τίποτα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον αποθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τις βόλτες του και να πραγματοποιεί τις αγορές του και τα δώρα του για τους αγαπημένους του. Ο ίδιος επέλεξε για την βόλτα του ένα στενό μαύρο παντελόνι και ένα κόκκινο καρό πουκάμισο, το οποίο αδιαμφισβήτητα του πήγαινε πολύ και… το ζηλέψαμε.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Φτιάξτε το πιο γρήγορο mac ‘n’ cheese όπως ο Άκης Πετρετζίκης!

Σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελλών, ρόδι και χαλούμι από τον Άκη Πετρετζίκη!

Μοσχαράκι κάρι στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό