23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άγριος τσακωμός μετάξύ Παππά και Λαμάι – «Την επόμενη φορά που θα το πεις αυτό, μάγκα μου, θα με κοιτάς στα μάτια»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Mε είπε μαλ…α αλλά το πήρε πίσω. Με απείλησε ότι θα μου ρίξει μπουνιά»

Μία νέα κόντρα μεγατόνων φαίνεται πως αναπτύσσεται στο φετινό Survivor ανάμεσα τον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι. Οι δύο άντρες έδειξαν από την πρώτη στιγμή της συνύπαρξής τους στον Άγιο Δομίνικο πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν θα έχουν ομαλή εξέλιξη με εκατέρωθεν καρφιά που κορυφώθηκαν στον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας 22/1.

Η ένταση ξεκίνησε ήδη από το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, όπου οι δύο παίκτες αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς και έδειξαν ανοιχτά την αντιπάθεια τους ο ένας προς τον άλλο.

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν λίγο περίεργο, είχαμε και τις νέες προσθήκες στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο, κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο με είπε μαλ…α αλλά το πήρε πίσω», είπε αρχικά στο προσωπικό του cue στο Survivor ο Αλέξης Παππάς.

 

«Γενικότερα δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω την προσωπικότητά μου και τη νοημοσύνη μου. Κάτι άλλο που άκουσα που δε μου άρεσε ήτανε ότι πριν τον αγώνα σε μια προσπάθεια του να μας γνωρίσει σχολίασε ότι είμαστε ψευτόcelebrities. Αχρείαστα σχόλια τα οποία δημιουργούν αναταραχή.

Φαίνεται να έχει διάθεση για βρισιές. Είναι σαν να έχει πει ότι θα μπει στο Survivor για να κοντραριστεί με εμένα. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Αλέξης Παππάς αμέσως μετά.

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε οι δύο άντρες έλυσαν τους λογαριασμούς τους ανεβάζοντας τους τόνους. Ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε τον Σωτήρη Λαμάι ότι τον απείλησε με χειροδικία, με τον Σωτήρη Λαμάι να παρουσιάζει τη δική του πλευρά και να ζητάει συγνώμη από τον συμπαίκτη του στο Survivor.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό