20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Zoom εφαρμογή για Apple Vision Pro: Με ψηφιακές Personas, 3D αρχεία κ.α.

Ειδήσεις Ελλάδα

H κυκλοφορία του Apple Vision Pro απέχει λίγα εικοσιτετράωρα και το Zoom, μια απ’ τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης στον κόσμο, ανακοίνωσε την εφαρμογή της για το headset.

Η εφαρμογή Zoom για Vision Pro έχει σκοπό να κάνει τις ομάδες να αισθάνονται πιο συνδεδεμένες μεταξύ τους , φέρνοντας πιο κοντά τις δια ζώσης και εξ αποστάσεως συναντήσεις για να βοηθήσουν τις ομάδες να αισθάνονται πιο συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Θα λειτουργεί στον «άπειρο καμβά» του Vision Pro, με την επεκτάσιμη διεπαφή να μπορεί να προβληθεί στον πραγματικό κόσμο ή σε εικονικό σκηνικό. Η εφαρμογή υποστηρίζει Personas, που είναι μια χωρική αναπαράσταση του χρήστη στο Vision Pro.

Η Persona δημιουργείται χρησιμοποιώντας τις κάμερες στο Vision Pro και εκπροσωπεί τον χρήστη κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Μοιάζει πολύ με τον χρήστη και μπορεί να κάνει χειρονομίες, να μιλά και να αντιδρά με βάση τις κινήσεις του προσώπου και των χεριών του χρήστη του Vision Pro.

Με αυτές τις δυνατότητες, οι χρήστες του Zoom θα μπορούν να «αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με τους συναδέλφους και τους πελάτες τους» χωρίς να χρειάζονται τίποτα άλλο εκτός από το Vision Pro.

Αργότερα την άνοιξη, η εφαρμογή Zoom θα προσθέσει υποστήριξη για κοινή χρήση αρχείων 3D, με τα αρχεία να μπορούν να “ζωντανεύουν” στο Vision Pro. Έρχεται επίσης η ενσωμάτωση Team Chat και οι χρήστες θα μπορούν να καρφιτσώσουν έως και πέντε συμμετέχοντες στο Zoom οπουδήποτε στον φυσικό τους χώρο. Οι καρφιτσωμένοι χρήστες θα αφαιρέσουν το φόντο τους, προσθέτοντας την αίσθηση ότι πολλά άτομα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο.

Το Zoom θα είναι διαθέσιμο από το Vision Pro App Store.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό