17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ZITA & BSS ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη ιατρείων & φαρμακείων

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο μεγάλες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρέχουν 360ᵒ υπηρεσίες management & χρηματοοικονομικών.

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων Building Solid Success | BSS, είναι μια δυναμική εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στο χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998 και παρουσία με δίκτυο γραφείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα. Η BSS αναδείχθηκε στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-22, στον παγκόσμιο θεσμό των Superbrands, καθώς και κατατάχθηκε για το 2021 και το 2022 στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις, αποσπώντας το βραβείο Diamonds of the Greek Economy. Τέλος, μεταξύ των πολλών διακρίσεών της, είναι το Χρυσό βραβείο ως Top Export Consultant, στα Greek Exports Awards 2023.

Ο Όμιλος ZITA, με δραστηριότητα από το 1982, αποτελεί κορυφαία εταιρεία στον τομέα της διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων. Η ZITA Medical Management ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΖΙΤΑ, θεωρείται σήμερα ο αναμφισβήτητος leader στην ελληνική αγορά, αλλά και μία από τις διεθνώς καθιερωμένες εταιρείες, στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης (management) σε εταιρείες και επιστημονικούς φορείς, ως επί το πλείστον στον ευρύτερο χώρο της υγείας. Αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχημένη συνεργασία της με Ελληνικούς και Διεθνείς Επιστημονικούς Ιατρικούς Οργανισμούς, οι οποίοι εμπιστεύονται τις στοχευμένες υπηρεσίες της εταιρείας για περισσότερες από 4 δεκαετίες. Η ZITA έχει αναπτύξει νέες τεχνικές και πρακτικές και έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας, προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες ποιότητας και περιβάλλοντος ISO (9001/140001), και στις 5 ηπείρους.

Μεταξύ των υπηρεσιών που θα προσφέρει το νέο σχήμα είναι:

Δημιουργία/ Ανανέωση & τεχνική υποστήριξη site/ e-shop

– Template, hosting, design, SEO

Εσωτερικό & εξωτερικό marketingDigital Marketing

– Social Media Posts

– Social Media Campaigns

– Google campaigns

– E-mail campaigns

Εκπαίδευση προσωπικού/ Τεχνικές πωλήσεωνΑγορές & ΑνταγωνισμόςΕπενδυτικά προγράμματα ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος

– Ανακαίνιση/ Αγορά Εξοπλισμού/Digital Transformation

– Επιδοτήσεις προσωπικού

Αναδιάρθρωση ΔανείωνΤραπεζικές ΧρηματοδοτήσειςΛογιστικές και Φορολογικές υπηρεσίεςΥπηρεσίες οργάνωσης, διοίκησης, χρηματοοικονομικής και εμπορικής διαχείρισης.

Εμπιστευτείτε τη ZITA & BSS και αλλάξτε σελίδα στη δυναμική του ιατρείου/φαρμακείου σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό