23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

YouTube: Δοκιμάζει που κουμπί που ξεκινά να αναπαράγει τυχαία βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

To Youtube κάνει μεγάλες αλλαγές στην πλατφόρμα, όπως με τα μέτρα για την κατάργηση των ad blocker και την αύξηση των τιμών στο Premium πακέτο χωρίς διαφημίσεις. Τώρα δοκιμάζει μια ακόμα αλλαγή με ένα κουμπί, νέο και μυστηριώδες, που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην οθόνη.

Πατώντας αυτό το νέο κουμπί Αναπαραγωγή ανοίγει τυχαίο περιεχόμενο Shorts με βάση τις προτάσεις σας. Το YouTube δοκιμάζει ένα αποκλειστικό banner στο κέντρο της οθόνης που τρέχει παρόμοια λειτουργία, σύμφωνα με αυτό το thread του Reddit από τον Μάιο. Αλλά το νέο αποκλειστικό κουμπί αναπαραγωγής που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης το κάνει αναμφίβολα πιο προσιτό.

Ένα τέτοιο κουμπί θα μπορούσε να χρησιμεύσει όταν θέλετε να χαζέψετε κάτι στο Youtube αλλά δεν ξέρετε τι ή δεν μπορείτε να βρείτε κάτι συγκεκριμένο. Eίναι σαν τις random προβολές που προσφέρει το Netflix.

To ίδιο το Youtube δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του κουμπιού, ωστόσο θεωρείται πως ότι το περιεχόμενο θα επιλέγεται με βάση το ιστορικό παρακολούθησης, τους εγγεγραμμένους δημιουργούς/κανάλια και τις προτιμήσεις βίντεο, μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό