23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Xiaomi Watch 2: Με οθόνη AMOLED και τσιπ Snapdragon από το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Xiaomi Watch 2, η φθηνότερη έκδοση του Xiaomi Watch 2 Pro, έχει αρχίσει να πωλείται σε αρκετά καταστήματα της Ευρώπης, αν και η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση του smartwatch.

Κάποια καταστήματα στο Βέλγιο το πουλάνε για 200 ευρώ, ενώ σε ένα στη Σλοβακία κοστίζει 250 ευρώ. Λογικά, η τιμή των 200 ευρώ θα είναι κοντά στην τελική τιμή πώλησης αφού αυτή τη στιγμή ένα Xiaomi Watch 2 Pro μπορεί να βρεθεί με 230 ευρώ. Το Pro κυκλοφόρησε στα 270 € για το μοντέλο Bluetooth και 330 € για το LTE.

Το Xiaomi Watch 2 έχει την ίδια οθόνη AMOLED 1,43” 466 x 466 px, ωστόσο, η θήκη 46 mm είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο αντί από ανοξείδωτο χάλυβα όπως το Pro. Το ρολόι διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα με ασορτί λουράκι TPU.

Διαθέτει καρδιακό ρυθμό και οθόνη SpO2, ενσωματωμένο GPS και πιστοποίηση αντοχής στο νερό 5 ATM. Τροφοδοτείται από το ίδιο chipset Snapdragon W5+ Gen 1 με Wear OS. Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 65 ώρες και για τα δύο ρολόγια, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι ίδια στα 495 mAh.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το Xiaomi Watch 2 διαθέτει Bluetooth 5.2, Wi-Fi και NFC. Επιλογή LTE δεν υπάρχει εδώ και αυτό, μαζί με το υλικό της θήκης, φαίνεται να είναι οι δύο βασικές διαφορές μεταξύ απλής και Pro έκδοσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό