23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Xiaomi Mix Fold 3, επίσημες εικόνες του νέου foldable

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi προετοιμάζει την απάντηση της για το Galaxy Z Fold5, καθώς στις 14 Αυγούστου 2023 θα παρουσιάσει επίσημα το Xiaomi Mix Fold 3 με στόχο να χαλάσει το πάρτι της Samsung στην κατηγορία. Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη για το νέο μοντέλο και μάλιστα ο CEO Lei Jun προχώρησε στη δημοσίευση επίσημων φωτογραφιών για να δείξει από τώρα πως είναι λεπτό, εκλεπτυσμένο και premium.

Το Xiaomi Mix Fold 3 θα είναι ένα από τα λίγα foldables με περισκοπικό φακό και φυσικά όλες οι κάμερες έρχονται με την υπογραφή της Leica, ενώ γενικότερα περιμένουμε την αφρόκρεμα των specs της εποχής μας, under display κάμερα για την εσωτερική εύκαμπτη οθόνη, φόρτιση σε ισχύ 67W και κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο λεπτό θα είναι, μιας και το προηγούμενο μοντέλο είχε κερδίσει τον θαυμασμό μας με τα 11.2mm κλειστό, άσχετα αν η HUAWEI και η HONOR κατάφεραν να κατέβουν ακόμη περισσότερο στο πάχος. Σίγουρα, πάντως, θα είναι λεπτότερο από το Galaxy Z Fold5 (13.4mm).

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Xiaomi Mix Fold 3 μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά δύσκολα θα το δούμε να βγαίνει εκτός Κίνας.

[inline_gallery]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό