20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Xiaomi 14 Ultra: Render αποκαλύπτουν ελάχιστες αλλαγές στο σχεδιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση στο MWC και οι διαρροές υποδηλώνουν πως εκεί μπορεί να δούμε το Xiaomi 14 Ultra. 

Mια φωτογραφία, η οποία υποτίθεται ότι δείχνει το προστατευτικό γυαλί της κάμερας, αποκάλυψε ότι θα έχει την ίδια διάταξη με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ τώρα μια σειρά από render που διέρρευσαν δείχνουν όλο το τηλέφωνο.

Οι εικόνες δείχνουν σχεδόν την ίδια συσκευή με μια μικρή διαφορά – υπάρχει ένα πλαίσιο γύρω από το τεράστιο camera island. Η γραφή γύρω από το λογότυπο της Leica είναι επίσης διαφορετική.

Το τηλέφωνο απεικονίζεται σε λευκό και μαύρο, και τα δύο φαίνεται να είναι κατασκευασμένα από vegan δέρμα, που σημαίνει ότι μιλάμε για ένα είδος πάνελ με βάση το πλαστικό. Το πλαίσιο φαίνεται να έχει σημάδια κεραίας, που αφήνει το πλαίσιο αλουμινίου, αλλά η Xiaomi λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει μία έκδοση με πλαίσιο τιτανίου.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, αναμένουμε μια ανανέωση αυτού που έχουμε ήδη δει στο 13 Ultra – την ίδια LTPO AMOLED 6,78” με τέσσερις κάμερες 50 MP με την υπογραφή της Leica, μία από αυτές με φακό περισκοπίου. Τα νέα χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι ένα chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, μια μεγαλύτερη μπαταρία 5.300 mAh και Android 14 με HyperOS από πλευράς λογισμικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό