16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Xiaomi 14 Ultra: Απολαύστε δείγματα της κάμερας του ακυκλοφόρητου “θηρίου”

Ειδήσεις Ελλάδα

To πολυαναμενόμενο Xiaomi 14 Ultra θα γίνει επίσημο την Πέμπτη στην Κίνα και στη συνέχεια θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στο MWC Barcelona στις 25 Φεβρουαρίου.

Η εταιρεία μοιράστηκε κάποιες επίσημες εικόνες της συσκευής ενόψει της παρουσίασης στην Κίνα, μαζί με τα πόστερ για την εκδήλωση.

Ανεβάζοντας κι άλλο το hype, η Xiaomi μοιράστηκε μια σειρά από teaser και δείγματα κάμερας από το 14 Ultra, επιβεβαιώνοντας τις περισσότερες από τις διαρροές προδιαγραφών που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες.

Η κύρια κάμερα 50MP θα διαθέτει αισθητήρα Sony LYT-900 με μεταβλητό διάφραγμα f/1.63 – f/4.0. Η Xiaomi υποστηρίζει μάλιστα ότι το κύριο shooter του 14 Ultra έχει αύξηση 136% στην πρόσληψη φωτός σε σύγκριση με το Xiaomi 13 Ultra.

Η κύρια κάμερα θα συνδυάζεται με δύο τηλεφακούς. που χρησιμοποιούν αισθητήρες Sony IMX858.  Ο πρώτος τηλεφακός είναι ισοδύναμος με 75mm με διάφραγμα f/1,8 και οπτικό ζουμ 3,2x, ενώ ο δεύτερος προσφέρει εστιακή απόσταση 120 mm (5x οπτικό ζουμ) σε συνδυασμό με διάφραγμα f/2,5. Η τέταρτη κάμερα αναμένεται να είναι μια ultrawide 50MP με εστιακή απόσταση 12 mm και οπτικό πεδίο 122 μοιρών.

H Χiaomi μοιράστηκε έναν χορταστικό αριθμό από δείγματα και των τεσσάρων αισθητήρων του φωτογραφικού συστήματος. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές φυσικά αλλά, αν δεν ήταν, δεν θα τις δημοσίευε η εταιρεία! Μετά την κυκλοφορία θα υπάρχει μια πιο αντικειμενική αξιολόγηση του συστήματος της κάμερας του “θηρίου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό