20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Xiaomi 14: Teaser για το διεθνές λανσάρισμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποκλειστική για την Κίνα σειρά Xiaomi 14 θα μπορούσε να ξεκινήσει τη διεθνή της κυκλοφορία πολύ σύντομα, καθώς το ινδικό υποκατάστημα της Xiaomi έχει δημοσιεύσει μια εικόνα στο X που αποτελεί teaser για την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 14.

Η σειρά Xiaomi 14 περιλαμβάνει τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro, και ενώ η Xiaomi δεν έχει αναφέρει ρητά αυτά τα τηλέφωνα στην ανάρτησή της στο X, είναι ασφαλές να πούμε ότι μιλάει για τη συγκεκριμένη σειρά, καθώς αναφέρει τη συνεργασία της Xiaomi με τη Leica και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν φακούς με την υπογραφή της Leica.

#Xiaomi has been at the forefront of Smartphone innovation, while #Leica has built a legacy of excellence in iconic cameras.

Get ready to reimagine smartphone photography with a partnership that pushes boundaries. ✨

Stay tuned for something revolutionary. #XiaomixLeica pic.twitter.com/gzaMJA8Zz4

— Xiaomi India (@XiaomiIndia) February 1, 2024

Τα Xiaomi 14 και 14 Pro θα μπορούσαν να κάνουν το διεθνές ντεμπούτο τους αργότερα αυτό το μήνα στο MWC, αφού η σειρά 13 παρουσιάστηκε στις παγκόσμιες αγορές πέρυσι στο MWC. Αυτά τα τηλέφωνα μπορεί να βρουν και το Xiaomi 14 Ultra που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και το οποίο αναμένεται να διαθέτει κύρια κάμερα με ευρύτερο μεταβλητό διάφραγμα.

Τα Xiaomi 14 και 14 Pro τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC και διαθέτουν παρόμοιο υλικό, με αξιοσημείωτες διαφορές στα τμήματα της οθόνης και της μπαταρίας. Το μοντέλο Pro διαθέτει επίσης κάμερα 50MP με μεταβλητό διάφραγμα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό