16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Xiaomi 14: Kοντά η παγκόσμια κυκλοφορία – Leak υποδεικνύει ότι θα γίνει στο MWC 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Xiaomi 14, που τροφοδοτείται από Snapdragon 8 Gen 3 και μπαταρία 4.610 mAh, πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις αρχές του 2024. Θα έρθει με HyperOS, οθόνη υψηλής ανάλυσης και κάμερα Leica.

Η συσκευή καταχωρήθηκε στο BIS της Ινδίας, υποδεικνύοντας μια άμεσα επικείμενη κυκλοφορία στη χώρα.

Από όταν κυκλοφόρησε στην Κίνα, το Xiaomi 14 έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα. Μαζί με το Xiaomi 14 Pro, ξεχωρίζει λόγω του ισχυρού chipset Snapdragon 8 Gen 3 από την Qualcomm και της ευέλικτης μπαταρίας 4.610 mAh που υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες φόρτισης.

Ακόμα, φέρνει την ολοκαίνουργια διεπαφή HyperOS της Xiaomi, που αντικατέστησε το MIUI και που προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Αναφορές, κυρίως από το 91mobiles που επικαλείται τον tipster Yogesh Brar, προτείνουν μια πιθανή αποκάλυψη στο Mobile World Congress το 2024, πιθανότατα γύρω στις 25-29 Φεβρουαρίου.

Η εμφάνιση του Xiaomi 14 στο India’s Bureau of Indian Standards (BIS) με τον αριθμό μοντέλου 23127PN0CG υποδηλώνει την επικείμενη κυκλοφορία του στην Ινδία. Ο αριθμός μοντέλου, ιδιαίτερα το «G» στο τέλος, συνήθως υποδεικνύει μια παραλλαγή. Επιπλέον, η πιστοποίησή του στον ιστότοπο IMDA υποδεικνύει περαιτέρω την επερχόμενη κυκλοφορία του στην Ινδία.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Xiaomi 14 στην Κίνα διαθέτει έως και 12 GB μνήμης RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Λειτουργεί σε HyperOS, βασισμένο στο Android 14, και διαθέτει οθόνη 6,36 ιντσών 1,5K LTPO AMOLED. Αυτή η οθόνη προσφέρει εξαιρετική ανάλυση, φωτεινότητα και υψηλό ρυθμό ανανέωσης, καθιστώντας την ιδανική για διάφορες εφαρμογές πολυμέσων.

To σύστημα της κάμερας στο Xiaomi 14 είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας με τη Leica. Αυτό περιλαμβάνει ένα σύστημα τριπλής πίσω κάμερας με κύριο αισθητήρα 50 megapixel, τηλεφακό και υπερευρυγώνιο φακό. Η μπροστινή κάμερα διαθέτει αισθητήρα 32 megapixel, κατάλληλος για selfies υψηλής ποιότητας και βιντεοκλήσεις.

Η ποιότητα κατασκευής του τηλεφώνου είναι στιβαρή, με βαθμολογία IP68 που εξασφαλίζει αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό