17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Xiaomi 14 & 14 Pro: Εντυπωσιακές πωλήσεις στο πρώτο flash sale

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Xiaomi 14 και 14 Pro ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα και μόλις πραγματοποιήθηκε το πρώτο flash sale των ναυαρχίδων. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλες οι μονάδες εξαφανίστηκαν σχεδόν αμέσως.

Πιο συγκεκριμένα, χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να εξαφανιστεί το κατανεμημένο απόθεμα και πραγματοποιήθηκαν έξι φορές περισσότερες παραγγελίες στα πρώτα πέντε λεπτά της πώλησης σε σύγκριση με όταν κυκλοφόρησε το Xiaomi 13 στην αγορά, όπως ισχυρίστηκε η εταιρεία.

Η Xiaomi δεν αποκάλυψε το ακριβές ποσό των μονάδων που πωλήθηκαν, επομένως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα κέρδισε κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης flash sale.

Τα Xiaomi 14 και 14 Pro είναι τα πρώτα με το chipset Snapdragon 8 Gen 3. Τρέχουν το HyperOS, το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας που πρόκειται να αντικαταστήσει το MIUI και να επεκταθεί σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, τηλεοράσεων και wearable.

Το Xiaomi 14 ξεκινά από 3.999 CNY (περίπου 550 $) και έρχεται με μια OLED 6,36 ιντσών, τρεις κάμερες 50 MP και γρήγορη φόρτιση 90 W. Το Xiaomi 14 Pro είναι 4.999 CNY (σχεδόν 700 $) με μεγαλύτερη οθόνη, υψηλότερη ανάλυση και ταχύτερη φόρτιση 120 W για ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία.

Τα τηλέφωνα αναμένεται να κάνουν διεθνές ντεμπούτο στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό