20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Xiaomi 14: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του και δείγματα της κάμερας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη σειρά Xiaomi 14 την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου αλλά τώρα κυκλοφόρησαν επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν τη σχεδίαση του μοντέλου vanilla, καθώς και ορισμένα δείγματα της κάμερας.

Το Xiaomi 14 εμφανίζεται στο λευκό του χρώμα με ένα επίπεδο γυαλιστερό πλαίσιο που ίσως είναι ανοξείδωτο ατσάλι. Υπάρχει μια επίπεδη οθόνη AMOLED 6,36 ιντσών μπροστά με μια οπή διάτρησης στο επάνω μέρος. Η Xiaomi μοιράστηκε επίσης τις διαστάσεις των πλαισίων που είναι 1,61 mm επάνω και στο πλάι και 1,71 mm στο κάτω μέρος. Τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης είναι στη δεξιά πλευρά.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν υπάρχει ένα σύστημα τριών καμερών με φακούς Leica Summilux και κύριο αισθητήρα 1/1,31” με pixel 1,2 μm και διάφραγμα f/1,6. H κύρια κάμερα φημολογείται ότι είναι ένας αισθητήρας 50 MP OmniVision OV50H, που θα συνδυαστεί με έναν τηλεφακό 50MP (75mm) και μια μονάδα ultrawide 50MP.

Η Xiaomi δημοσίευσε επίσης πολλά δείγματα από τις νέες κάμερες του Xiaomi 14 στον λογαριασμό της στο Weibo, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό