22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Xiaomi 13 Pro: Φωτογραφία δείχνει την ασημί έκδοση της συσκευής

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο πίσω μέρος του επερχόμενου smartphone Xiaomi 13 Pro. Και αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον γιατί εκεί φιλοξενούνται οι αισθητήρες της κάμερας!

Το επόμενο μοντέλο Pro λέγεται ότι χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα IMX989 (1 ”, 50MP) που εμφανίζεται και στο Xiaomi 12S Ultra.  Και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η συνεργασία με τη Leica, το λογότυπο της οποία πρωταγωνιστεί και εδώ. Αυτή η κάμερα φημολογείται ότι θα λειτουργεί με Snapdragon 8 Gen 2.

Ο σχεδιασμός αυτής της συσκευής είναι αισθητά πιο “ήρεμος” συγκριτικά με το Ultra, το οποίο είχε ένα πραγματικά τεράστιο κάμερα island, όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το TechGoing. Ωστόσο, αυτό είχε συμβεί για λόγους εντυπωσιασμού. αφού η πραγματική κάμερα 1” είναι αυτή στα αριστερά και η κεντρική η ultrawide.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για την ασημί έκδοση της συσκευής, η οποία διαθέτει καμπύλες άκρες.

Το Xiaomi 13 Pro είναι προορισμένο να γίνει ένα ολοκληρωμένο flagship τηλέφωνο. Διαθέτει σετ τριπλής κάμερας, αν και για τις άλλες δύο μονάδες δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Εκτός από τις κάμερες, το smartphone αναμένεται να ακολουθεί την ίδια φόρμουλα με τον προκάτοχό του με μεγάλη οθόνη AMOLED 6,7” 120 Hz ( πάνελ Samsung E6, ανάλυση QHD+). Η φωτογραφία που είχε διαρρεύσει νωρίτερα από το μπροστινό μέρος έδειχνε διαμόρφωση RAM 12 + 3 GB (πραγματική + εικονική) και αποκάλυψε το κωδικό όνομα της συσκευής – “nuwa” (γνωρίζουμε επίσης τους αριθμούς μοντέλων, 2210132C για το κινέζικο μοντέλο και 2210132G για την παγκόσμια κυκλοφορία). Πιθανώς θα τρέχει το MIUI 14 με βάση το Android 13.

Η σειρά Xiaomi 13 αναμένεται αργότερα φέτος. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση θα έρθει πιθανώς λίγες εβδομάδες αφότου η Qualcomm αποκαλύψει το νέο Snapdragon 8 Gen 2 στα μέσα Νοεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό