19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Xiaomi τηλέφωνα με ξεκλειδωμένο bootloader: Πώς επηρεάζονται οι ενημερώσεις HyperOS

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την παρουσίαση της flagship σειράς Xiaomi 14, η εταιρεία παρουσίασε και το νέο της Android skin που αντικαθιστά το MIUI, το HyperOS. Τώρα, ωστόσο, η Xiaomi εξέδωσε μια ανακοίνωση που αφορά στις συσκευές με ξεκλειδωμένο bootloader.

Η Xiaomi είπε ότι δεν θα ενημερώσει καμία συσκευή με ξεκλειδωμένο bootloader, ανεξάρτητα από το αν τρέχει MIUI 14 ή HyperOS. Προκειμένου να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο Xiaomi, απαιτείται να κάνετε μια αίτηση μέσω της εφαρμογής Windows και να περιμένετε μία εβδομάδα προτού προχωρήσετε σε αυτή την ενέργεια. Οι Κινέζοι χρήστες HyperOS θα πρέπει όχι μόνο να περιμένουν την περίοδο της μίας εβδομάδας, αλλά και να κερδίσουν το επίπεδο 5 στα φόρουμ της κοινότητάς τους. Οι χρήστες εκτός Κίνας θα πρέπει να περιμένουν μια επίσημη ανακοίνωση της Xiaomi για το πώς θα λειτουργήσει η νέα διαδικασία ξεκλειδώματος.

Εάν κλειδώσετε εκ νέου τη συσκευή σας, τότε θα λάβετε κανονικά την ενημέρωση ΗyperOS.

Παράλληλα, η Xiaomi βάζει ένα όριο στα ξεκλειδώματα, σε τρία ετησίως, στην Κίνα. Η ρύθμιση αυτή δεν αποκλείεται να ισχύσει και έξω από τα σύνορα.

Σε ερώτηση για τον λόγο που επιβάλει τόσο αυστηρά μέτρα και απαγορεύει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν τα smartphone τους, η Xiaomi απάντησε επικαλούμενη την ασφάλεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό