16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

X: Τα brands υποχρεούνται να επενδύουν 1.000 $ μηνιαίως σε διαφημίσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Χ, το πάλαι ποτέ Twitter, εξαρτάται ως επί το πλείστον στις διαφημίσεις, όπως και πολλοί άλλοι ιστότοποι, πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων και μέσα ενημέρωσης. Από όταν ανέλαβε ο Elon Musk, ωστόσο, πολλοί από τους διαφημιστές έχουν εγκαταλείψει την πλατφόρμα κυρίως λόγω προβληματισμών για τον έλεγχο περιεχομένου.

H oμαδα της πλατφόρμας εργάζεται για να λύσει το πρόβλημα και να φέρει περισσότερους διαφημιστές, μειώνοντας τις τιμές για τις διαφημίσεις. Ζητά επίσης από τους επαληθευμένους λογαριασμούς που ανήκουν σε brands να πληρώνουν περισσότερα για την προβολή των διαφημίσεών τους. Σύμφωνα με άρθρο της The Wall Street Journal, η εταιρεία έχει προειδοποιήσει τα brands ότι θα χάσουν την επαληθευμένη κατάστασή τους, εκτός εάν πληρούν συγκεκριμένα όρια δαπανών.

Or they can just pay $1000/month for a verified organization subscription with the ability to convey that organizational authority to affiliates. This more than pays for itself in organic reach.

The reason for the $1000/month is to set a moderately high bar to be a verified org,…

— Elon Musk (@elonmusk) July 26, 2023

Πιο συγκεκριμένα, από τις 7 Αυγούστου, αν τα brands δεν έχουν ξοδέψει τουλάχιστον 1.000 $ σε διαφημίσεις τις τελευταίες 30 ημέρες ή 6.000 $ τις τελευταίες 180 ημέρες, οι λογαριασμοί τους θα χάσουν το χρυσό τικ που δείχνει ότι αντιπροσωπεύουν πραγματικά την επωνυμία τους, σύμφωνα με ένα mail από την Χ.

Aπαντώντας στο άρθρο με ένα tweet, ο Elon Musk σημείωσε πως τα brands μπορούν απλώς να πληρώσουν για μια επαληθευμένη συνδρομή οργανισμού, η οποία κοστίζει 1.000 $ το μήνα, καθιστώντας την πρακτικά το ίδιο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι επιβάρυνση για μικρά brands, ΜΚΟ και πολιτιστικούς οργανισμούς με χαμηλότερους προϋπολογισμούς.

Δικαιολογώντας αυτή την απόφαση, ο Musk δήλωσε ότι στόχος είναι να τεθεί ένα κάπως high standard για επαληθευμένους οργανισμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό