18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Workshop σεναρίου για τηλεοπτική σειρά από την ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων στην κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή, η ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε οργανώνει, για το Φθινόπωρο του 2023, workshop σεναρίου. Στόχος όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η συμμετοχή όσων λάβουν μέρος σε αυτό στην συγγραφή μιας νέας τηλεοπτικής σειράς».

Όσοι ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας συγγραφείς ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Ιουλίου, αποστέλλοντας στο [email protected] τα εξής υλικά:

-Video διάρκειας έως 2 λεπτών, που θα περιέχει παρουσίαση του εαυτού σας και της ιδέας σας.

-Δείγμα προηγούμενης γραφής (ιδανικά τον πιλότο μιας σειράς ή το σενάριο ταινίας μεγάλου μήκους)

-Δείγμα γραφής της σκηνής που θεωρείτε την πιο σημαντική για το παρακάτω premise:

Μια γυναίκα στα 30s, nerdy, κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της καθώς η θέση της θα αντικατασταθεί από τεχνολογία A.I. (chat GPT). Έτσι ζητάει από το αφεντικό της να της δώσει μια ευκαιρία να αποδείξει ότι η ίδια είναι καλύτερη από αυτό. Καθώς μπαίνει στην διαδικασία να το ερευνήσει και να το χρησιμοποιήσει, τελικά το ερωτεύεται.

Η απόφαση για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Να αναφέρω ότι ανάμεσα στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές της ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε που δραστηριοποιείται από το 2003, είναι οι: Μυστικά και ψέματα, Μια μέλισσα τον Αύγουστο, Η κληρονόμος, Ρόζα της Σμύρνης, Σ΄ αγαπάω μεν αλλά, Ζακέτα να πάρεις και πολλές ακόμα, ενώ τη φετινή σεζόν είχαν τις τηλεοπτικές σειρές Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA, Έρωτας φυγάς στο ΟΡΕΝ και Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό