25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Women’s Occasionwear! Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο in fashion σύνολα για γάμους και βαφτίσεις;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αρχή του ελληνικού καλοκαιριού είναι πάντα συνυφασμένη και με την έναρξη της περιόδου των γάμων και των βαφτίσεων.

Η χώρα μας έχει το πιο μαγευτικό καλοκαίρι και είναι απόλυτα λογικό οι περισσότεροι να θέλουν να διοργανώσουν ένα τόσο σημαντικό event για τη ζωή τους όταν ο καιρός είναι στα καλύτερά του. Τι γίνεται όμως με το dress code;

Όπως ήδη θα ξέρεις, το να είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση δεν είναι ποτέ μία απλή υπόθεση, αφού η τοποθεσία και το θέμα του κάθε event είναι αυτό που θα καθορίσει τι πρέπει να φορέσουν και οι καλεσμένοι.

Ένα μοναδικό outfit, παπούτσια, αξεσουάρ και ένα λαμπερό beauty look είναι τα στοιχεία «κλειδί», τα οποία θα απογειώσουν το party look σου και θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη της βραδιάς. Εγώ έκανα μία βόλτα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens και ανακάλυψα τα καλύτερα items από αγαπημένα designer brands.

Easy breezy

Εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο σε ένα από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, τότε ένα maxi πλισέ φόρεμα είναι το κατάλληλο item για εσένα. Στο κατάστημα Scotch & Soda ανακάλυψα το τέλειο maxi φόρεμα στην πιο elegant pastel χρωματική συμφωνία, με λεπτές τιράντες και ανοιχτό ντεκολτέ, που θα αναδείξει το πρώτο μαύρισμα του καλοκαιριού.

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 210 6638304

Dreamy chic

Η Pinko είναι ένα brand συνώνυμο της θηλυκότητας. Οπότε για μία τόσο ξεχωριστή περίσταση, όπως ένα γάμος ή μία βάφτιση, δεν θα μπορούσε παρά να μας προτείνει ένα εντυπωσιακό gown σε aqua απόχρωση, με halter neck δέσιμο και λεπτομέρειες από διαφάνειες. Ένα φόρεμα που θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις και θα είναι ένα μοναδικό item της ντουλάπας σας.

Pinko, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638388

In red we trust

Το μικρό μαύρο φόρεμα αυτό το καλοκαίρι αντικαταστάθηκε από το little red dress. Ένα mini φόρεμα με αρχαιοελληνικές αναφορές από το κατάστημα Zadig & Voltaire είναι το it dress του καλοκαιριού, που μπορείς να φορέσεις και σε γάμο με ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα, αλλά και σε βάφτιση με ένα ζευγάρι girly Mary Janes.

Zadig & Voltaire, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638381

Comfort lovers

Υπάρχουν πάντα βέβαια και αυτές οι γυναίκες που δεν θα άλλαζαν το αγαπημένο τους παντελόνι με τίποτα, οπότε μία βραδινή ολόσωμη φόρμα, όπως αυτήν που δοκίμασα στο κατάστημα Toi & Moi, είναι η ιδανική επιλογή. Σε ίσια γραμμή, με εντυπωσιακό ντεκολτέ, αφοπλιστικό blue electric χρώμα και ενσωματωμένη ζώνη με χρυσή αγκράφα είναι ένα σχέδιο που μπορείς να αξιοποιήσεις εξίσου σε ένα βραδινό wedding party ή μια πρωινή βάφτιση.

Toi & Moi, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638083

The bag

Όλες οι παραπάνω επιλογές επιβάλλεται να πλαισιωθούν και από τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Στην καλοκαιρινή συλλογή της KEM βρήκα το τέλειο top handle τσαντάκι σε neutral απόχρωση για να ταιριάζει με όλα, ενώ έχει και χρυσή αλυσίδα, αν θέλεις να το φορέσεις στον ώμο ή χιαστί.

KEM, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638121

Glam details

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να ένα party look είναι φυσικά και τα σωστά παπούτσια. Στο κατάστημα Kalogirou βρήκα ένα ζευγάρι strappy γόβες του luxury brand Mach & Mach σε total sparkly διάθεση, με λουράκια που συγκρατούν τον αστράγαλο και είναι ακόμα πιο σταθερά στο περπάτημα.

Kalogirou, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2111088150

Luxury touch

Τα σωστά γυαλιά ηλίου είναι ένα στοιχείο «κλειδί» για ένα καλοκαιρινό επίσημο look. Στο κατάστημα Panaidis Eyewear Boutique δοκίμασα ένα κλασικό ζευγάρι του οίκου Gucci στα πρότυπα των θρυλικών γυαλιών ηλίου που φορούσε η Jacki Kennedy.

Panaidis Eyewear Boutique, στον 1o όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106634656

Beauty look

Ας μην ξεχνάμε πως για να ολοκληρώσουμε ένα occasionwear σύνολο πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε και το σωστό beauty look. Ζουμερά κραγιόν, φρέσκια επιδερμίδα, λάμψεις και έντονες σκιές πρωταγωνιστούν στα trends της σεζόν. Εγώ επισκέφθηκα το Icons Hair & Nails και αφέθηκα στα χέρια των ειδικών, απολαμβάνοντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία beauty.

Icons Hair & Nails, στον 1o όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638333

Italians know better

Δεν μπορείς παρά να ολοκληρώσεις την τέλεια shopping day με μία στάση στο La Pasteria, για να απολαύσεις το καλύτερο ιταλικό της πόλης. Πίτσα, μακαρονάδες και πεντανόστιμα ριζότο, σε περιμένουν να τα συνοδέψεις με ένα δροσερό ποτήρι κρασί στην πιο όμορφη βεράντα του εκπτωτικού χωριού, Designer Outlet Athens.

La Pasteria, στον 1o όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638253

Καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Στην πόλη, στο χωριό, στο νησί; Προετοίμασε το look of the day σου, δημιουργώντας το πιο stylish occasionwear outfit του καλοκαιριού. Στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens θα ανακαλύψεις τις νέες αφίξεις του καλοκαιριού, από αγαπημένα designer brands. Επωφελήσου από τις φανταστικές προσφορές και γίνε εσύ η πιο καλοντυμένη καλεσμένη της βραδιάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό